Strona 1 z 1

Problem z plikami - teraz ja :)

Post: 20 marca 2013, 19:08
autor: Manald
Witam wszystkich :)

Mam taki malutki problem: nie grałem na SD od pewnego czasu i teraz kiedy próbuję wejść do gry pojawia mi się komunikat o braku kilku plików:

sd_nwncq.hak
sd_nwncq_patch.hak
sd_v7.hak

Czy ktos mógłby uploadować je gdzieś i podrzucić linka? Proszę o to ponieważ część plików z paczki haków SD mam i nie chcę ściagac jeszcze raz całości bo przy mojej prędkości łącza zajmie to wiele godzin.

Z góry dzięki :)

Re: Problem z plikami - teraz ja :)

Post: 20 marca 2013, 20:04
autor: bart5
Oto pliki których Ci brakuje.

http://speedy.sh/TS3zR/haki.rar

Życzę przyjemnej gry.

Re: Problem z plikami - teraz ja :)

Post: 20 marca 2013, 20:30
autor: Manald
Dzięki, dobry człowieku :)

Re: Problem z plikami - teraz ja :)

Post: 18 lipca 2015, 11:03
autor: Isaniel
Witam,

Nie wiem gdzie powinnam napisać, a ten temat wydaje się być najbardziej podobny. ;)
Problem tylko jest taki, że ściągnęłam wszystkie pliki i rozpakowałam je we właściwe miejsca (jeszcze pamiętam jak to się robiło;), ale cały czas wyskakuje mi okienko, że brak jest pliku "cep23_v1_sd_7048i.tlk"/ O dziwo taki plik siedzi sobie w odpowiednim katalogu w grze.. I pytanie teraz.. co z tym robić?
Na zachętę dodam, że wracając po takim czasie próbuje ciągnę za sobą jeszcze kilka osób. ;)

Ps. W razie faux pas tematowego proszę o przeniesienie ;)

Re: Problem z plikami - teraz ja :)

Post: 18 lipca 2015, 17:13
autor: Kron
Jeśli plik tlk jest w katalogu tlk, to powinno hulać.
Jęśli jest w katalogu hak, to go nie znajdzie.

A jak jest w tlk, a nie działa, to albo masz tam plik który się nazywa podobnie, ale nie tak jak gra tego chce, albo nie wiem co.

Re: Problem z plikami - teraz ja :)

Post: 21 lipca 2015, 19:33
autor: Isaniel
No to ja tez nie wiem co, bo oczywiście jest w tlk. Może nie do końca tylko taki jak trzeba?
No ale trudno..
W każdym razie dzięki za odpowiedź. ;)

Re: Problem z plikami - teraz ja :)

Post: 23 sierpnia 2015, 12:48
autor: Kron
Ściągnąłem haki, wrzuciłem plik tlk gdzie trzeba i u mnie działa.

W tym wypadku plik nie może być "nie do końca taki jak trzeba". Już mówię dlaczego. Teoretycznie można tam wrzucić plik tlk cepowy, z nazwą, jakiej wymaga serwer i też pójdzie - sprawdza jedynie nazwę pliku tlk, nie sprawdza jego rozmiaru a tym bardziej zawartości.

Jedyne logiczne wytłumaczenie, jakie mi przychodzi do głowy (o ile plik jest w katalogu tlk w głównym folderze gry, a nie w tlk w tlk itp), to takie, że misscklickiem zmieniłeś mu nazwę na jakąś bardzo bardzo podobną :)

poprawione linki do plików:
viewtopic.php?f=14&t=8178